Încă un accident pe Oaşului în mai puţin de 24 de ore

Încă un accident pe Oaşului în mai puţin de 24 de ore
Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute pe strada Oașului. Azi noapte, o camionetă a intat într-un parapet pe aceeaşi stradă.

UPDATE: Conform poliţuştilor, un șofer care circula pe strada Oașului dinspre Piața Gării nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, maşina a derapat și a lovit un cap de pod. Bărbatul a fost transportat la UPU Cluj-Napoca.

--------------------

Din primele informații, o persoană a fost rănită. ISU Cluj intervine la faţa locului cu un echipaj de prim ajutor SMURD.

O camionetă a intat într-un parapet, azi noapte, pe strada Oaşului. În urma impactului, maşina s-a răsturnat, iar şoferul a rămas încarcerat. Circulaţia în zonă a fost blocată zeci de minute.

Conform primelor verificări, un bărbat de 38 de ani, din localitatea Vechea, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Oaşului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a lovit doi stâlpi din gardul imobilului şi s-a rasturnat pe partea dreaptă. Şoferul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii şi şi-a piedut cunoştinţa până la sosirea medicilor. Acesta a fost transportat ulterior la UPU Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru a se stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

 

Comenteaza