"I-am făcut program în seara asta lui Piersic, dacă tot are televizor în salonul de spital: CIO_ _F_ _ _ D_R"

"I-am făcut program în seara asta lui Piersic, dacă tot are televizor în salonul de spital: CIO_ _F_ _ _ D_R"
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/DanNegruCristian

După ce la sfârşitul lunii aprilie starea de sănătate a actorului Florin Piersic s-a agravat şi a avut nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, se pare că actorul se simte tot mai bine. 

În timp ce se zvonea că maestrul Florin Piersic ar putea fi externat dacă starea sa de sănătate rămâne stabilă, actorul a rămas o perioadă la Spitalul Foișor sub supravegherea ortopezilor, dar și a medicilor infecționiști de la Spitalul "Matei Balș". O ţară întreagă a aşteptat veşti despre maestrul Florin Piersic şi mii de oameni i-au transmis mesaje în timp ce se afla pe patul de spital. 

Producătorul TV, Dan Negru a avut recent o convorbire telefonică cu actorul şi le-a transmis fanilor actortului că i-a făcut program lui Piersic dacă tot are TV în salonul spitalului. 

"I-am făcut program în seara asta lui Piersic, dacă tot are televizor în salonul de spital. Florine, cuvânt din 12 litere: CIO_ _F_ _ _ D_R. Adică ne întoarcem cu Jocul cuvintelor", a scris prietenul lui Florin Piersic pe Facebook, alături de convorbirea cu maestrul. 

"Te pup! Te-am sunat să te întreb când începi cu Jocul cuvintelor pentru că sunt întrebat de o mulţime de oameni, Jocul cuvintelor al lui Dan Negru când reîncepe dacă reîncepe. Io de aia te-am sunat", îi spune Piersic lui Dan Negru. 

"Eşti cel mai din 6 litere FRUMOS dintre români", e răspunsul producătorului. "Eşti anormal băiete, îmi place de tine de nu se poate! Semănăm", se aude apoi vocea lui Florin Piersic, de pe patul de spital în înregistrarea folosită de producătorul TV pentru a anunţa emisiunea. 

Comenteaza