Petrescu, încântat de Postolachi. Atacantul ar putea debuta cu CS U Craiova

Petrescu, încântat de Postolachi. Atacantul ar putea debuta cu CS U Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului se bucură că internaționalul din Republica Moldova a ajuns în Gruia.

În așteptarea lui Louis Munteanu, vicecampioana din Superligă l-a transferat pe Virgiliu Postolachi (24 de ani). Chiar dacă rămâne cu gândul la atacantul Fiorentinei, Dan Petrescu e bucuros că internaționalul din Republica Moldova va îmbrăca tricoul vișiniu.

Mai mult, tehnicianul l-a evaluat pe Postolachi, iar fotbalistul sosit de la Grenoble ar putea debuta chiar în partida cu CS U Craiova, care se va disputa în această seară, de la 22:00.

"L-am adus pe Postolachi și ne-am întărit puțin. Dacă vine și Louis Munteanu ar fi mult mai bine. Mă bucur că a venit Postolachi, duminică va fi pe bancă sau poate chiar va juca, e posibil. L-am văzut foarte bine la antrenamente.

A venit din cantonament, a jucat și amicale. E un băiat serios, muncitor, a jucat la echipa națională, a crescut într-un mediu corect în Franța. Sperăm să reușim să îl aducem la un nivel foarte bun la CFR", a declarat Petrescu.

Atacantul din Republica Moldova vine după un sezon în care a marcat de 3 ori în 32 de meciuri în Ligue 2. În schimb, în perioada petrecută în Superligă, Postolachi a înscris de 12 ori în 40 de apariții.

Comenteaza