Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj va costa 1 MILIARD de lei! Anunțul a fost publicat în SEAP

Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj va costa 1 MILIARD de lei! Anunțul a fost publicat în SEAP
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Viitorul Spital Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca va avea 12 secții cu peste 500 de paturi pentru spitalizare continuă și un heliport. 

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP anunțul referitor la achiziționarea lucrărilor de construire a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, o structură nouă, în sistem monobloc.

„Cea mai modernă unitate sanitară pediatrică din țară va fi construită la Cluj. Avem un proiect matur din toate punctele de vedere, dispunem de terenul necesar și de soluția optimă de realizare a edificiului medical. Spitalul Monobloc de Copii este cel mai important proiect al Clujului, în domeniul sănătății, acesta urmând să deservească pacienți din întreaga Românie”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Valoarea estimată a achiziției este de 1.031.876.278 de lei. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este data de 23 august 2023, ora 15.00, candidații selectați urmând să fie invitați să depună ofertele tehnico-financiare. Criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”.

Primul spital pediatric în sistem integrat construit de la zero, după Revoluție, de către o autoritate publică din România va dispune de 506 paturi pentru spitalizare continuă, 51 de paturi pentru spitalizarea de zi și 30 de paturi aferente serviciului ATI.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, o structură nouă, în sistem monobloc, va fi edificat în cartierul clujean Borhanci și va deservi cca. 50.000 de copii/an, din întreaga țară. Unitatea cu profil regional, care va constitui și un model de bună practică în domeniul infrastructurii medicale mari, va fi un centru de excelență clinică și științifică, la cele mai înalte standarde europene, urmând să ofere un spectru larg și complex de servicii medicale destinate micilor pacienți.

Comenteaza