„U” Cluj, „pariul” la titlu pentru un fost internațional: „O văd favorită! Jocul echipei e foarte bun”

„U” Cluj, „pariul” la titlu pentru un fost internațional: „O văd favorită! Jocul echipei e foarte bun”
| Foto: Facebook - FC Universitatea Cluj

Fostul internațional Ionel Ganea, care a antrenat și la Universitatea Cluj, îi vede favoriți pe „studenți” în lupta pentru Superliga României.

Ionel Ganea a vorbit despre lupta la titlu în România. Acesta are și un verdict. Fostul atacant consideră că Universitatea Cluj, actualul lider din Superligă (22 de puncte), are prima șansă să câștige campionatul. Deși a pierdut în această etapă, 0-1 cu Poli Iași.

Ionel Ganea: Universitatea Cluj e favorită la titlu

„Mă bucur pentru Neluțu Sabău, dar uite că acum și-a găsit nașul. Nu mă așteptam să piardă cu Poli Iași. Nici cu o etapă înainte jocul nu a fost așa bun. Echipa pare acum într-o pasă mai puțin bună. Nu cred că putem vorbi de oboseală. Nu știu... «U» Cluj mi se pare o echipă foarte bună, dar a scăzut foarte mult ca joc în ultimele două meciuri, în comparație cu meciul cu Rapid. E păcat. Dacă avea vreo două puncte în plus... Nu poți să știi ce se întâmplă.

Eu o văd favorită pe U Cluj la titlu. Are o echipă bună, lot omogen, jucători valoroși. A transferat jucători buni, care pot oricând să decidă un meci. Jocul echipei e foarte bun”, a spus Ionel Ganea pentru Gazeta Sporturilor.

Ganea mai afirmă ca Ioan Ovidiu Sabău a făcut o treabă foarte bună și că de foarte mult timp cineva nu a mai făcut o treabă așa bună ca el.

Universitatea Cluj a rămâne liderul Superligii, cu 22 de puncte, chiar dacă a suferit prima înfrângere la limită în deplasarea de la Iași din etapa 12.

Pentru „studenți” urmează încă o deplasare. Aceștia vor juca împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. Meciul va avea loc sâmbătă, 5 octombrie de la ora 16.45.

Comenteaza