Unde a fost găsit copilul de 14 ani dispărut de 3 zile din Floreşti

Unde a fost găsit copilul de 14 ani dispărut de 3 zile din Floreşti
| Foto: sursa - IPJ Cluj

Poliţiştii clujeni anunţau în weekend dispariţia unui minor de 14 ani din comuna Floreşti şi ofereau spre mediatizare semnalmentele lui, solicitând ajutorul cetăţenilor pentru găsirea acestuia. 

Ionuţ, în vârstă de 14 ani, din localitatea Florești a plecat de la locuință la data de 29 iunie a.c. în jurul orei 10.30. 

După ce familia a anunţat la Poliţie dispariţia copilului, poliţiştii clujeni au apelat la persoanele care puteau oferi furniza orice informaţii despre acesta să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, pe grupurile de Facebook ale comunităţii din Floreşti, dispariţia minorului a fost anunţată, iar oamenii, au încercat să ajute familia minorului cu informaţii.  

La 3 zile de la dispariţie, în seara de luni, 1 iulie, IPJ Cluj a anunţat că a fost găsit copilul care dispăruse. "Minorul de 14 ani a fost depistat de polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca în cursul acestei după-amiezi, în cartierul Gheorgheni din municipiu", a informat IPJ Cluj.

"Conform primelor verificări, pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni", a mai precizat IPJ Cluj, mulțumind presei pentru activitatea de mediatizare a dispariţiei minorului. 

Comenteaza