Dan Petrescu pregătește restructurări masive la CFR Cluj. Câți jucători vrea să dea afară

Dan Petrescu pregătește restructurări masive la CFR Cluj. Câți jucători vrea să dea afară
| Foto: lpf.ro

Viitorul antrenor al clubului din Gruia a pregătit lista neagră cu fotbaliștii care nu vor mai continua după finalul sezonului.

Pregătit să revină la conducerea "feroviarilor", Dan Petrescu a stabilit și cine nu juca sub comanda sa în cel de-al patrulea mandat la CFR Cluj. Potrivit Fanatik, antrenorul a făcut deja lista neagră, iar 8 fotbaliști nu se vor mai regăsi în lotul echipei clujene după finalul sezonului.

Primii sunt portarii Otto Hindrich și Cristi Bălgrădean. Primul a jucat într-un singur meci în actualul sezon și ar putea fi cedat unei alte formații din Superligă, în timp cel de-al doilea se află la final de contract.

Din compartimentul defensiv va pleca Cristi Manea, așa cum chiar el a anunțat, dar și fundașii stânga Petar Mamic și Rion Zejnullahu, iar împrumutul lui Anton Kresic de la Rijeka nu va mai fi prelungit.

Din linia mediană vor fi îndepărtați jucătorii cu cele mai importante CV-uri. Este vorba despre Panagiotis Tachtsidis și Omar El Kaddouri. Deși a avut evoluții apreciate, grecul a creat mai multe probleme în ultima perioadă și va pleca, iar marocanul a fost mai mult accidentat de la sosirea sa în Gruia.

Rămâne de văzut dacă până la finalul sezonului și alți jucători de la CFR Cluj vor ajunge pe lista disponibilizărilor pregătită de Dan Petrescu, dar și ce fotbaliști va transfera clubul din Gruia pentru a îndeplini dorințele antrenorului.

Comenteaza