Alin Chinteș, lăudat de Ioan Ovidiu Sabău: "E unul dintre jucătorii cu foame"

Alin Chinteș, lăudat de Ioan Ovidiu Sabău: "E unul dintre jucătorii cu foame"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul s-a declarat încântat de tânărul fotbalist crescut de Universitatea Cluj.

După debutul din luna februarie, în meciul cu CS U Craiova, Alin Chinteș a dispărut pentru o perioadă, în recent a revenit alături de seniorii Universității Cluj, iar la Galați a jucat pentru prima oară ca titular.

Fundașul în vârstă de 18 ani s-a remarcat prin aruncările puternice de la margine, dar și prin capacitatea și disponibilitatea la efort. Evoluția sa nu a trecut neobservată, iar Ioan Ovidiu Sabău l-a lăudat și îl consideră o variantă solidă pentru regula U21 din sezonul viitor.

"El și alții pot fi o soluție pentru regulă. Mai avem și alți jucători la centru. Iată de ce mi-a părut mie rău că nu ne-am calificat în play-off. Hagi joacă fără presiune, cu lejeritate, joacă tinerii.

Încet vom da drumul copiilor, dar trebuie să avem multă răbdare cu ei. Au calități, iar Chinteș e unul dintre jucătorii cu foame, vrea să facă.

A avut o viață în care a făcut sacrificii, e ambițios, aleargă, se luptă pentru fiecare minge. Are calități de fundaș lateral, îmi place foarte mult", a spus antrenorul.

Comenteaza