Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un câmp. Era sfâşiat de animale

Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un câmp. Era sfâşiat de animale
| Foto: imagine cu caracter generic - sursa https://www.incisivdeprahova.ro

A fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce, într-un judeţ vecin Clujului, un bărbat de 71 de ani a fost găsit mort pe un câmp, în urma unui posibil atac al unui animal sălbatic.

Mai exact, poliția din Târnăveni a fost sesizată, miercuri seara prin apel la 112, că pe un câmp aflat în extravilanul localității Băgaciu, judeţul Mureş, a fost identificată o persoană decedată, a transmis ardealnews.ro

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a precizat joi că în cauză a fost deschis un dosar penal şi că se aşteaptă raportul medico-legal pentru stabilirea exactă a cauzei morţii.

“La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18:00, Poliţia municipiului Târnăveni a fost sesizată, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că pe un câmp aflat în extravilanul localităţii Băgaciu a fost identificată o persoană decedată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat trupul unui bărbat de 71 de ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, produse de un posibil atac al unui animal sălbatic. Trupul neînsufleţit a fost preluat şi transportat în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul.

De asemenea, în cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar continuării verificărilor, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă, aflat sub supravegherea unităţii de parchet competente”, a precizat IPJ Mureş.  

Comenteaza