Un nou meci, același deznodământ. "U" Cluj a pierdut a doua oară într-o săptămână la Galați

Un nou meci, același deznodământ. "U" Cluj a pierdut a doua oară într-o săptămână la Galați
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a fost învinsă de Oțelul Galați și în play-out, scor 0-1.

Cu 6 schimbări în echipa de start față de ultimul meci, echipa clujeană a început în același ritm modest jocul. Timp de minute bune, partida de la Galați nu a avut ritm, iar cele două formații au preferat să aștepte o eroare a adversarului și să încerce mingi lungi. Astfel, nici fazele de poartă nu au apărut, decât după jumătatea reprizei.

Având în vedere că gazdele au stat compact și nu au oferit deloc spații, Universitatea s-a bazat pe fazele fixe, de remarcat fiind aruncările de la margine puternice și bine țintite ale tânărului Chinteș. Chiar și așa, portarul Pap a fost mereu primul la minge și a îndepărtat pericolul.

Lovitura avea să vină abia cu 5 minute înainte de pauză, când Thalisson a respins neglijent pe spate o centrare, mingea a ajuns la Maciel, care a înscris la colțul lung, în ciuda opoziției lui Gorcea (40). Așadar, Oțelul a intrat în avantaj la vestiare, scor 1-0.

Deși aveau nevoie de un gol egalizator, "studenții" nu au arătat prea bine în startul actului secund. Abia după ce lovitura de cap trimisă de Thalisson a trecut peste transversală (59), clujenii au devenit ceva mai ofensivi. Ioan Ovidiu Sabău a făcut schimbări și, treptat, Universitatea a preluat inițiativa.

Chiar și așa, ocaziile la poarta gazdelor nu au apărut. Clujenii au încercat, dar au părut chiar mai lipsiți de inspirație decât în precedentele partide. De cele mai multe ori, jocul oaspeților a fost lent, previzibil, lipsit de claritate. Gazdele au rămas în inferioritate numerică în final de meci, Maciel fiind eliminat, în timp ce Teles l-a umplut de sânge pe Nistor și a rămas pe teren. Meciul s-a prelungit, însă Universitatea nu a reușit să marcheze și a fost din nou învinsă la Galați, scor 0-1.

Comenteaza