Se anunță spectacol de gală la Sports Festival 2024. Andre Agassi și Steffi Graf, încântați de prima vizită în România

Se anunță spectacol de gală la Sports Festival 2024. Andre Agassi și Steffi Graf, încântați de prima vizită în România
| Foto: ZIUA de Cluj

Cei doi, alături de Simona Halep și Andrei Pavel, promit să ofere o experiență de neuitat publicului din BT Arena.

Aflați pentru prima oară în România, Andre Agassi și Steffi Graf s-au arătat încântați de ceea ce au descoperit la Cluj-Napoca. Deși au ajuns doar în cursul dimineții, cei doi au lăudat orașul și au fost vizibil nerăbdători să evolueze în fața fanilor clujeni.

De partea celalată, echipa României, formată din Simona Halep și Andrei Pavel, a părut la fel de entuziasmată de șansa de a se duela cu două legende ale sportului mondial. Așadar, publicul din BT Arena va fi martor la un spectacol de gală, astăzi, începând cu 18:00.

Patrick Ciorcilă

"Este un eveniment unic, un eveniment care se va juca cu casa închisă. Peste 8.500 de oameni vor fi în BT Arena și cred că va fi o seara de neuitat pentru Sports Festival și pentru Cluj. Este o onoare să avem alături legende ale tenisului. Sunt pentru prima dată în România"

Steffi Graf

"Am avut șansa de a petrece timp cu Simona în Las Vegas, însă acum e mai special pentru că suntem la ea acasă. Întotdeauna am fost încântată să vizitez noi locuri. Am ajuns doar de câteva ore, dar sper că vom putea vizita. Toată lumea a fost foarte primitoare. Știm că va fi un public numeros și sper să le oferim un spectacol pe cinste"

Andre Agassi

"Mă bucur să fiu aici de prieteni dragi, Andrei Pavel și Simona Halep. Am ocazia să joc alături de Steffi, ceea ce nu se întâmplă prea des. Am fost extrem de surprins de locul în care am venit, totul a fost special. Pe lângă Sports Festival am înțeles că este și un festival de film, deci Cluj e locul în care trebuie să fie toată lumea în timpul verii"

Simona Halep

"Este o onoare pentru noi, românii, să vă avem aici. Vă mulțumesc! Am avut șansa să petrec timp atât cu Steffi, cât și cu Andre, am primit sfaturi de la ei. Le voi ține minte pentru totdeauna. Diseară va fi superb. Eu am mai experimentat acest eveniment, a fost întotdeauna o plăcere. Abia aștept să jucăm și să ne bucurăm cu toții"

Andrei Pavel

"Steffi, Andre, bine v-am găsit! Patrick ai reușit niște lucruri extraordinare! Afară sunt atât de mulți copii, sunt inspirați să facă sport. Haideți să ne distrăm în această seară!"

Comenteaza